Förebygg skadat glas

Skyddsfilm förstärker inte bara glaset utan fungerar även som ett alternativ för att motverka repor och skadegörelse i förebyggande syfte. Detta skapar ett enklare underhåll istället för att byta hela glaset om en skada skulle uppstå. Skyddsfilmen ger ett optiskt klart skikt som installeras på befintliga glasytor, både inom fastighets- och transportsektorn.

Affärslokaler

Som fastighetsägare har allt ett värde, ett värde som ofta är utsatta för olycker eller skadegörelse. Med skyddsfilm kan du på ett enkelt sätt åtgärda skadade ytor och fortsätta ha ett kostnadseffektivt underhåll.

Vindskydd

Genom att installera skyddsfilm på stadens vindskydd förstärker ni hela konstruktionen och försvårar krossat glas och underlättar vid sanering.

Transportsektorn

Vår skyddsfilm har optisk klarhet och klarar av fönster och glasytor inom transportsektorn. Detta skapar ett enklare underhåll för hårt utsatta ytor.

Banker & Sjukhus
Affärslokaler
Skolor
Fastigheter

Vad är skyddsfilm och hur motverkar skyddsfilm repor på glaset?

Repskyddsfilm är en särskild typ av säkerhetsfilm som skyddar glasytor i utsatta miljöer mot vandalisering i form av repning och etsning. Till skillnad mot säkerhets- och skyddsfilmerna har repskyddsfilmen en annan typ av klister som gör att den är enkel att ta bort och ersätta med ny filmen när den gamla blivit repad. Användningsområdet skyddar dyra glasytor mot repning och etsning.

Skyddsfilmen ger ett repskydd

Skyddsfilmen är en tålig, transparent och utbytbar produkt som fungerar som en skyddande barriär mellan vandaler och ytor som glasfönster och speglar, även icke-porösa ytor som rostfritt stål och marmor både inomhus och utomhus. Den osynliga filmen skyddar ytan mot målarfärg, repor, klotter och till och med syraetsning. Om ytan blir vandaliserad kan filmen lätt demonteras och bytas ut vilket reducerar skador på egendom och bibehåller dess utseende. (Godkänd enligt EN12600)

Utsatta områden
Utsatta områden

Befintliga glas

Våra filmer förstärker glasets struktur och ger en repskyddad yta som gör det svårare att skada glaset och minimerar splitter vid olycka. Skyddsfilmerna installeras på befintliga glas och ger en underhållsfri optisk klarhet.

Säkerhetskrav

Skyddsfilmerna har testats och uppfyller flera olika internationella säkerhetskrav. Skyddsfilmen gör det möjligt att ha ett kostnadseffektivt och systematiskt underhåll av utsatta glasytor.